Κρήτη: Στο νοσοκομείο τρεις άνθρωποι μετά από πτώση από μεγάλο ύψος

Ο ένας προσπαθούσε να βγάλει σέλφι, ο άλλος ήταν σε κατάσταση μέθης ενώ ένας νεαρός αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πτώση το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη.

Το βράδυ του Σαββάτου Ρώσος υπήκοος, που εργάζεται στην περιοχή της Πλάκας, απέναντι από τη Σπιναλόγκα, έπεσε από ύψος 2 – 2,5 περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, ο άνδρας προσπαθώντας να βγάλει σέλφι φέρεται να ακούμπησε στα ξύλινα προστατευτικά κάγκελα που υπάρχουν εκεί. Αυτά υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα Αστυνομία, το Λιμενικό Αγ. Νικολάου, η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Από εκεί, σύμφωνα με το anatolh.com, ο άνδρας διακομίστηκε σε Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, καθ’ ότι στο ΓΝΑΝ δεν υπήρχε διαθέσιμος ακτινολόγος και δε μπορούσε να υποβληθεί στην απαραίτητη αξονική στον αξονικό τομογράφο.

Στο κενό από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του όπου διέμενε στα Χανιά, βρέθηκε και ένας 50χρονος αλλοδαπός, τουρίστας από τη Φινλανδία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας, έπεσε από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου του ξενοδοχείου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον 50χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Για τα αίτια του περιστατικού, διενεργείται προανάκριση.

Το τρίτο περιστατικό αφορούσε σε έναν 23χρονο στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας, στα Χανιά, ο οποίος σύμφωνα με το zarpanews.gr, αποπειράθηκε να δώσει τέλος στην ζωή του. Ο νεαρός, έπεσε από μπαλκόνι μεγάλου ύψους που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι αλλά και σε όλο του το σώμα και μεταφέρεται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί